Skriva på olika platser

Ibland är det skönt med miljö ombyte, när man skriver. Det är sällan jag sitter och skriver på andra platser än hemma. Borde kanske göra det lite oftare.

Förra måndagen satt jag i bilen och skrev på manuset, medan pojkvännen körde.

Jag skrev hela resan som varade sammanlagt 3 timmar. Trodde det skulle vara svårt att hålla fokus så länge, med radion som spelade musik. Batteriet i datorn var knappt urladdat till hälften, när vi var hemma.

Bra arbetsfördelning. Eller vad säger ni?

Förra veckan kändes vissa skrivpass sega. Var otroligt trött i huvudet, pga att jag är relativt nyopererad. Önskar att alla skrivpass, var som det i bilen. Jag är inte helt säker på om jag skulle klara av att sitta och skriva så ofta i bullriga miljöer, som Caféer, restauranger m.m.

Längtar till den dagen då jag håller den färdiga boken i handen.
Jag har två andra manus som jag ska jobba vidare med. Det är roligt att veta att jag fick MVG i svenska och idag har möjlighet att använda mig av det ämnet som jag faktiskt tyckte var roligast. Älskade att skriva noveller.

Så skönt att jag får använda mig av det idag, när jag skriver böcker. Jag har ju gått ledarutbildningar, men inte fått så stor användning av det.

Jag slipper vidareutbilda mig till något. Så skönt. Det jag gillar med författaryrket är att jag själv kan lägga upp mina dagar så som jag själv vill. Underbart. Det är stundtals ensamt att sitta och skriva men det är lättare att sitta ensam, då man inte blir störd av någon.

VILKET ÄMNE I SKOLAN VAR DITT FAVORIT ÄMNE? BERÄTTA GÄRNA I EN KOMMENTAR NEDAN.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *