Skriv pepp…

Idag är det söndag. En vecka har gått. Har varit sjuk och är fortfarande. Fördelen med att vara författare är att jag fortfarande kan skriva på manuset. Veckan som gått har det varit segt att skriva på manuset och jobba på Outline. Jobbigt när det är så. Har satt mig ner så gott som varje dag och försökt skriva. Tankarna har stått still. Det gör att skrivprocessen också står still.

Idag tog jag fram en kexchoklad som jag får äta när jag har skrivit 30 minuter på manuset eller outline. Bra muta, va?

Outline är just nu på 8 sidor. Det tar inte slut där. Det lär bli fler sidor än så. Älskar att ha en plan klar för hela manuset innan jag tar tag i skrivandet. När Outline är klar så måste jag organisera den redan skrivna texten, och lägga in den på rätt plats.
Det är en del att göra, så jag måste vara effektiv. Målet är att outline ska vara helt klar 31 mars. Efter det har jag planerat att råmanuset och första utkastet ska vara klart 31 maj. Därefter kommer 2 veckor med redigering av manuset.

Jag sitter i karantän hemma pga Coronaviruset. Jag tror inte att jag har det, men vill inte gå ut och smitta andra. Jag misstänker att jag drabbats av bihåleinflammation.

Btw… så har jag gjort om bokbloggen till en författarblogg, så att de som vill följa med mig på min resa med kreativitet, har möjlighet att göra det.

Kommer fortsätta att lägga upp bokrecensioner på Instagram @cillalaserochskriver. Följ mig gärna där!

Önskar er alla en underbar kommande vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *