Passerade 25.000 ord i tisdags

Halloj! Denna vecka passerade jag 25.000 ord på manuset. Det innebär att det är 50% som är avklarat. Det kändes så skönt och så bra att ha en plan med antal ord som ska skrivas varje dag. Jag är en människa som mår bäst av att ha en plan, för saker jag ska göra. Älskar att ha rutiner och struktur. Om jag inte har det kan jag känna mig vilsen.

När jag började jobba med manuset i oktober, tänkte jag att det skulle gå bra bara av att ha fasta tider för skrivandet… men jag skrev ju för få ord, för få antal kapitel och hade ingen bra plan för manuset. Allt var fel, som därmed gjorde att jag inte fick det att gå ihop.

Efter att ha rådfrågat andra författare om hur de gjorde, så har jag nu omstrukturerat manuset, skaffat mig en tidsplan och dagligt ordmål. Det är det jag behöver för att lyckas.

I onsdags hade jag mitt tredje skrivpass i bilen. Passade på att besöka pojkvännens jobb och kan ni gissa vad jag såg? Min första bok låg framme på bordet och de anställda pratar gott om den. Det värmer mitt författarhjärta <3

Önskar du köpa den och få den signerad? Skriv ett mejl till mig på: cissi870822@hotmail.com.
Skriv namnet och adress, samt namn på personen som boken ska signeras till.
Döp mejlet till: Signerad bok

I fredags passade jag på att unna mig något som jag inte har ätit på länge – Vattenmelon. Åt detta under fredagens skrivpass på två timmar. Lyx, Lyx. Lyx!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *