Har knappt hunnit läsa något

Förra veckan. Vecka 6 var ingen bra vecka för mig läs mässigt. Har däremot lyssnat en stund på Framgångspodden med Alexander Pärleros. Tycker det är skönt att lyssna på den ibland då jag älskar det där när det går bra. Vem gör inte det? Den finns där poddar finns, men också på Youtube. Jag har jättesvårt för det där med motgångar. En motgång kan jag hantera, men inte när allt man tar sig för går snett. Så har jag det i perioder. Mår jag inte bra så blir det mesta jag gör motgångar eller snedsteg.

Nä, åter till det som inlägget faktiskt ska handla om. Jag har som mål att läsa eller lyssna på något varje vecka som är bokrelaterat. Förre veckan var tanken att jag skulle läsa mer, men så blev det inte. Hade en del annat inplanerat. Efter en dag fylld med aktiviteter är jag ganska trött och då är böcker det sista jag tänker på.

Jag började läsa några sidor ur Bobs lilla bok om livet av James Bowen i måndags när jag väntade på att min särbo skulle bli klar med sitt besök på sjukhuset. Den är lättläst och intressant. Det är väl det enda jag har läst.
Har ni inte sett filmen så gör det.

Hann nästan lyssna klart på Can I let you go? av Cathy Glass

Bildkälla: Google

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *