Böcker av Jenny Fagerlund

Hej på er.

Idag är det världsbokdagen. Perfekt då att ge er två härliga boktips

Tänkte recensera två böcker av Jenny Fagerlund. Är så glad för att jag har lyssnat på två av hennes böcker. Älskar Feelgood.
Det enda tråkiga med att lyssna var när böckerna tog slut. De tog slut alldeles för snabbt.Här kommer två korta recensioner

1. ETT LITET STEG PÅ VÄGEN
Denna bok var den jag lyssnade på först. Den handlar om Stella som jobbar på en reseförmedling. Hon har sonen Felix som blir mobbad i skolan. Stella får till uppgift att åka och utvärdera hotell. Det blir startskottet på en resa som hon sent kommer glömma.

MITT OMDÖME: Tyckte synd om Felix. Ingen ska behöva vara mobbad eller utanför. Boken var bra, hela vägen igenom. Ville inte sluta lyssna. Gillar du också feelgood? Då är denna bok ett hett tips.

BETYG: 5 av 5


2. MED HÄLSNING FRÅN BÅSTAD
Linda har fått ett jobberbjudande för en tidning i London. Hon säger upp sig, på tidningen hon skriver för hemma i Sverige. På avskedsfesten, får hon veta att erbjudandet om jobbet i London dras in. Vad ska hon göra nu? Hon packar väskorna och flyttar in till sin Moster i Båstad som, hon inte har träffat på flera år.

MITT OMDÖME: Jag älskade även denna bok. Den blev mer intressant, ju längre in i boken jag kom. Ville inte sluta lyssna.

BETYG: 5 av 5.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *